A lábmasszázs nyomáspontjairól

A lábfej nyomáspontjainak gyakorlati ismerete nagymértékben javítja a jó lábmasszázs nyújtásának képességét. Ez fontos a fáradt lábak enyhítéséhez, segítve a lábak megrekedését a sérülésektől, és örömet szerezni egy másik személynek. A nyomópontok segítségével végzett lábmasszázs eufóriás érzést kelthet, ha a befogadó személy nem csípő. A nyomást óvatosan kell alkalmazni minden nyomáspontra öt másodpercig, majd fel kell szabadítani. Várjon néhány másodpercet, majd ismételje meg.

Boka

Keresse meg a csontját, amely a boka belsejéből nyúlik ki a bokádból. Keresse meg a két ujjszélességet a csont alatt. Nyomja meg a pontot, és nyomja be közvetlenül a nyomást. Ez egy nagyszerű stresszoldó és egy jó kiindulópont a lábmasszázshoz. Ügyeljen arra, hogy ne nyomja túlságosan. Ez egy kicsit fáj. Érezni kell egy kis zümmögő érzést a fejedben.

Rüszt

Helyezze az ujját a nagy lábujj és a következő lábujj közé. Keresse meg a lábat a lábujjak között. Hagyd abba, amikor úgy érzed, hogy a csontok csatlakoznak. Ez körülbelül egy hüvelyk a lábujjak hevederétől. Nyomja le egyenesen egyetlen ujjal. Az akupresszúra vágyai szerint ez a nyomáspont enyhítheti a haragot, megszabadulhat a frusztrációtól és segítheti a máj működését.

Nagy lábujj

Nézd meg a nagy lábujját, és találd meg a toenail alsó sarkát. Ez a jobb alsó sarok jobb alsó sarka és a bal láb bal alsó sarkában található. Lassan, enyhe nyomást gyakoroljon egyenesen egy ujjal. Légy óvatos. Ez fájdalmat okozhat a toenail problémákkal küzdő emberek számára. Az akupresszúra vágyai azt mondják, hogy ez a nyomáspont jobban érzi magát.

Negyedik lábujj

Ugyanazt a helyet találja meg a negyedik lábujjnál, amely a nagy lábujjtól kifelé számít. Ismét ez a pont a jobb lábunk negyedik lábának jobb alsó sarkában és a bal lábának negyedik lábujjának bal alsó sarkában található. Ügyeljen arra, hogy egy ujjal lefelé nyomást gyakoroljon. Az akupresszúra vágyai azt mondják, hogy ez a nyomáspont tisztítja az elmédet és segít az epehólyagjában.

Egyetlen

A láb aljainak dörzsölése rendkívül hatékony módja a stressz enyhítésére a lábmasszázs során. Használjon krémet vagy olajat a kezeire, hogy az ujjai csúsztassanak az izom izmainak mentén. Találd meg a lábfejet. Nyomást gyakoroljon a nyomópontra közvetlenül a lábfej alatt, közvetlenül a nagy lábujj és a mellette lévő láb között. Euphoria hulláma gyakran felszabadul a lábmasszázsban részesülő személynél, amikor megnyomja ezt a nyomást.