A remington és braun elektromos fólia borotvák összehasonlítása

A fólia elektromos borotva olyan rezgő pengéket használ, amelyek perforált fóliák mögött helyezkednek el, és a Consumer Search szerint néhány felhasználó azt állítja, hogy a fólia borotvák jobb borotválást biztosítanak, mint a forgó borotvák, a Braun ötféle borotválkozási sorozatot kínál: az 1., 3. sorozat , 5, 7 és MobileShave, mindegyik sorozatban egy-két modell, míg a Remington öt különböző fólia borotva modellt tartalmaz, beleértve az utazási borotvát is. A Braun Series 1 ajánlott egy sima, alapos borotválkozáshoz, a 3. sorozathoz egy kitűnő borotválkozáshoz, az 5-ös sorozat precíz borotválásához és a 7-es sorozat számára a bőr kényelméért.A Remington FF-400 az alapvető fólia borotva, az F-3790 Kettős vágó rendszerrel, az F-4790 pivot és flex technológiával rendelkezik, és az F-5790 egy horganyzott és rugalmas technológiát alkalmazó hármas fólia rendszerrel rendelkezik.

Közös csapdák

Nehéz megállapítani, hogy szükség van-e a drágább Braun és Remington modellek harangjaira és sípjaira, vagy ha az olcsóabb, olcsóbb fólia borotválkozó modell elegendő lesz. Ha a bőr nem hajlamos az irritációra, vagy tiszta borotválkozást keresel extrák nélkül, az egyes márkák alapmodellei költséghatékony megoldás.

Hol kapható

Mind a Braun, mind a Remington fólia borotvák vásárolhatók számos nagy kiskereskedelmi üzletben, például olyan áruházakban, mint a Macy és az elektronikai üzletek, mint a Best Buy. Remington borotvákat is értékesítenek a hardver üzletek, mint az Ace Hardver és a True Value. A 101shavers.com weboldal mind Braun, mind Remington fólia borotvákat kínál megvásárlásra, és nagyszerű hely lehet a konkrét jellemzők összehasonlítására.

Költség

A Braun és Remington fólia borotvák költsége nagyon változik az adott modelltől függően, bár a Braun borotvák árkategóriája általában 85 és 250 dollár között van, és a Remington modellek árkategóriája jellemzően $ 29.99 és $ 60 között van.

Vásárlás összehasonlítása

A Braun és a Remington egyaránt megbízható férfi grooming márkák, és olyan funkciókat kínálnak, mint a hármas fólia és a rugalmas fej, ezért a legmegfelelőbb, hogy melyik borotva van a költségvetésben, mivel a Remington egy nagyon költséghatékony márka és a Braun drágább lehet.

Bennfentes tippek

A Braun Series 7 borotvát 2009-ben a Men Health Health magazin legjobb borotváló eszközévé választották, és a legelterjedtebb borotválkozó volt a Consumer Search-ben.