A túlsúlyos emberek több kalóriát égetnek el?

A túlsúly vagy az elhízás növeli az olyan betegségek kialakulásának kockázatát, mint a 2-es típusú cukorbetegség, a magas vérnyomás, az alvási apnoe és egyes rákos megbetegedések. De vegye szívét az ezüstbélésből ebben a felhőben: minél nehezebb vagy, annál gyorsabban éget el kalóriát.

A kalóriaégetés becslése

Az American Council of Exercise felsorolja számos tevékenységet, attól függően, hogy hány kalóriát éget percenként, testtömegétől függően. A 20 lb. A súlykülönbség több tevékenységnél több mint 10 százalékos kalóriatartalom növekedéséhez vezethet. Például, ha súlya 160 lbs, akkor éget körülbelül 10,3 kalória percenként úszni a feltérképezés közepes ütemben. Ha azonban súlya 180 lbs, akkor körülbelül 11,6 kalóriát éget percenként.

Zsír és izom

Bár a nehéz emberek több kalóriát égetnek el, mint a könnyű emberek, az izom még mindig több kalóriát éget, mint a zsír. Ha 200 lb. Ember magas testzsírral és egy sovány, izmos 200 lb. Az ember ugyanolyan intenzitással dolgozik együtt, az izmos férfi több kalóriát éget, mint a kövér ember – minden font izom aktívan járul hozzá a kalóriaégetéshez, míg a testzsír csak halott tömeg.

Megoldás

Ha irigykedik egy nehéz barát kalóriaégető képességére, viseljen súlyt a kis ütésű, súlyt hordozó kardio tevékenység során, mint a gyaloglás. Az extra súly hordozása növeli az edzés intenzitását, ami azt jelenti, hogy percenként több kalóriát is éget.