Átlagos súlycsökkenés a tengerészgyalogosok alapképzésében

Az Egyesült Államok Tengerészgyalogságának alapvető oktatása, más néven boot camp, a kezdeti 13 hetes edzés, amelyet minden újoncnak be kell fejeznie, mielőtt továbbhaladna a tengerészgyalogságban. Az Egyesült Államok katonai részlegei közül a Marine Corps rendelkezik a legszigorúbb előírásokkal a magasság és a súly tekintetében, valamint a legkeményebb fizikai alkalmassági teszt. Bár a statisztikák nem állnak rendelkezésre a nagyközönség számára, hogy tükrözze az átlagos toborzási súlycsökkenést, vannak olyan képzési elemek, amelyek ötleteket adnak arra, hogy mit várhat el.

A testsúlycsökkenés több kalóriát éget el, mint amit fogyaszt. A hiány növekedésének egyik módja a fizikai aktivitás. Ha egy font zsírt éget, akkor 3500 kalóriával meg kell növelnie a kalorikus kiadásait. Az alapképzés során testnevelési órákon vesznek részt hetente hat napon. Ez a tevékenység több, mint néhány újonc, és így növeli a kalóriákat éget minden nap. Az étkezési adagok is nagyon különböznek, mint a legtöbb újonc fogyasztása. Ez nagy szerepet játszik a súlycsökkenésben az alapképzésben.

A fizikai tréning osztályok a boot táborban egy futásból és egy gimnasztikaból állnak – pókháló, üldözés és ugráló aljzatok – például minden nap, vasárnap kivételével. Ha minden osztály egy 40 perces futást tesz lehetővé 6 mph-os sebességgel, 180 lbs. A toborzás 544 kalóriát éget. Add hozzá a 20 perc intenzív gasztronómiát, és ugyanaz a toborzó éget egy másik 218 kalóriát. Ez 762 kalória égett, heti hat nap. A toborzók is részt vehetnek harcművészeti órákon, önvédelmi osztályokon és más fizikailag aktív osztályokon, amelyek naponta több kalóriát égetnek el.

Az újoncok csak három lehetőséget kapnak minden nap az alapképzés során. Reggeli, ebéd és vacsora meghatározott időközönként kerül elhelyezésre, és nem kínálnak ételeket. A toborzónak nem szabad élelmet szereznie a laktanyában, vagy a rendőrségen kívül. Ez elég kihívás azoknak az újoncoknak, amelyeket étellel lehet használni, amikor és ahol akarnak. Az alapképzés elején minden újoncot lemérünk és mérünk. A Tengerészgyalogság-előírások által alulsúlyozottnak ítélt munkatársak dupla adagokat kapnak a tanfolyam hátralevő részére. A túlsúlyos újoncok csökkentett adagokat kapnak.

A testtömeg változása attól függ, milyen formában vagy, amikor az alapképzésbe lép. Néhány újonc ténylegesen megnövekszik, mert növeli a sovány izomtömeget. Sok újonc fogy le a kalóriaszegény fogyasztás és a megnövekedett fizikai aktivitás miatt. Ne feledje, hogy a testtömeg nem a fitnesz pontos előrejelzője, mert nem különbözteti meg a zsírt és az izmokat. A fokozott fizikai aktivitás növeli a csonttömegét is, ami egészséges súlygyarapodáshoz vezethet.

Kalóriahiány

Testedzés

Változás a táplálkozásban

Várható súlyváltozások