Baseball hosszútűs fúrók

A baseball hosszútűs fúrások célja, hogy segítsen javítani a kar erejét, valamint a dobási pontosságot. Míg a hosszú lövést úgy tervezték, hogy a távoli játékosok hosszú távokat dobjanak ki a pályáról a terepen, a hosszútűs fúrógépeket a karmok izmainak lazítására és erőt növelő kacagók végzik.

Versenyképes Long-Toss Fúró

Ez a hosszú rángatófúró javítja a kar erejét és pontosságát. Készíts fel egy partnert, és álljon 10 méter távolságra egymástól. Vegyen egy másik csoportot a két játékos között, ugyanazzal a távolsággal, de néhány láb az oldalára. Az 5 méteres lépésekben helyezze el a kollégáit mögött. A jelzésen dobja el a labdát oda-vissza egymásnak. Ha a labda sikeresen eljut a partneredre, akkor néhány lépést visz vissza a következő kúpra. Ha a labda nem ér el partneredet, vagy leesik, akkor eredeti helyzetében kell maradnia. Az a csapat, amely a legtávolabb áll az eredeti helyétől a fúró végéig, nyer.

20 perces hosszú fúrógép

Ez a hosszú-fárasztó fúró úgy van kialakítva, hogy segítsen a labdát egy ívvel és egy egyenes vonalban dobni. Állj 25 yardot egy csapattársától. Három percig dobja el a labdát oda-vissza. Innen növelje a távolságot az Ön és 50 yard, és dobja következetesen további három percig. Add hozzá további 25 yardot és dobja még három percig. Növelje a távolságot 100 méterre, vagy a lehető leghosszabb távolságot és dobja két percig. Innen csökkentse a távolságot 75 méterre és dobja két percig. Húzza vissza 50 yardra, és dobja még két percig. Végezzük el a fúrót, 25 percig öt percig.

Hosszú dobású fúrófej

A kalapfúrók nagy pontossággal növelik a távolságot. Egy partnerrel állni 150 – 200 láb távolságban egymástól. Vegye le a kalapját, és tegye közvetlenül előtted. Próbáld meg dobni a labdát, hogy eltalálja a partner kalapját. Három pontot kapsz a kalapért a repülésre és egy pontra, ha megütsz a kalapot a pattogásnál. Az első 11 pontos játékos nyeri a fúrógépet.

Négy napos hosszútávú fúró

Ezt a fúrót olyan kandallókhoz tervezték, amelyek növelik a kar erejét. A gyakorlat első napján dobd el a labdát egy partnernek a maximális dobási távolság 80 százalékára. Végezze el ezt következetesen 10-15 perccel a pihenés előtt. A második napon dobja el a labdát ugyanolyan időre, de a maximális távolság 60 százalékára. A harmadik napon, dobja el a labdát egy rövid távolságra a partnere. A negyedik napon a ciklus megismétlődik, és újra elindul 80 százalékkal.