Dörzsölő és lábfej emelőgép gyakorlatok

A dip és a láb emelés gép lehetővé teszi, hogy testi testtömeg gyakorlatokat, amelyek célzott a felsőtest. Meg lehet emelni a lábát a hasizmokért és a mellkas, a tricepsz és a vállizmok miatt. Bár a merülés- és lábfej emelőgép korlátozza a gyakorlatok kiválasztását, ez lehetővé teszi, hogy különböző gyakorlatokat végezzen.

Azonosítás

A dip és a láb emelés gép alapvető tervezése. A fém keret két vízszintes rudat támogat karfákkal, ahol az alkarokat pihenteti, amikor elvégzi a lábfej emelését. A háttámla a két vízszintes rúd között húzódik hátra. A vízszintes sávokból két merevítő fogantyú nyúlik ki. A legtöbb dőlésszedő és lábfej emelőgépnek van lábtartója a gép alján, hogy segítsen felemelni a vízszintes rudakat.

mártogatós

Használja a merevítő fogantyúkat a merítéshez. Emelje fel magát, és függessze fel testét a fogantyúk között. Kezdje a karjait teljesen meghosszabbítva, térdre hajlítsa, és ha szükséges, keresztezi a bokáját. Engedje le a testet a könyök hajlításával közvetlenül a maga mögött. Nem szabad kiáradni az oldalukra. Állj meg, ha a karod párhuzamosan áll a padlóval, és tolja vissza magadat, igazítsa a karjait. Az alapvető duzzasztási gyakorlat célja a tricepszis izmok a mellkasa és a vállak segítése. Hajlítsa előre kissé a mellkasi izmok célzását.

Lábemelés

A lábemelés egy fejlett hasi testmozgás. Növelje magát a merülés és a láb emelésére szolgáló gépre, és pihentesse az alkarokat a karpánon. Húzza hátra szilárdan a háttámlát. Húzza függőlegesen a padlóhoz a lábaidat közvetlenül az alatta. Exhale és húzza fel a térdét, és a mellkas felé. Hagyja a csípőjét, hogy húzza le a háttámaszt, miközben felfelé húzza a térdét. Inhaláljon és lassan engedje vissza a lógó helyzetbe. Az egyenes láb emelés egy nehezebb változata ennek a gyakorlatnak. Tartsa egyenesen a lábát és emelje fel őket, amíg szinte merőleges a padlóra, térdel pár hüvelyk a mellkasod előtt.

szempontok

A dörzsölés és a lábfej emelkedés kihívásokkal jár, fejlett testtömeg-gyakorlatok és nem a kezdő emelők számára. Győződjön meg róla, hogy elegendő felsőtest és magerőssége van ahhoz, hogy megfelelően elvégezhesse ezeket a gyakorlatokat, mielőtt használná a dőlés- és lábemelő gépet. Forduljon orvosához egy edzésprogram megkezdése előtt. Egyes dip és láb emelés gépek is tartalmaz egy pullup bár. Széles és keskeny grip húzást végezhet, valamint csonkolhat.