Használhatsz bazsalikomot a savas reflux szabályozására?

A savas reflux olyan állapot, amelyet a gyomor mirigyei által kiváltott sav túltermelése jellemez. Bizonyos esetekben azt találták, hogy a reflux és a GERD akkor fordul elő, ha nincs elég gyomorsav jelenléte, vagy a különböző gyomorsavak kiegyensúlyozatlansága az emésztés során. A mamaherb.com szerint bizonyos anyagok, például a bazsalikom segítik a savas reflux hatását a gyomorra és a nyelőcsőre, segítve ezzel az irritációt és a sebek gyógyulását, valamint megakadályozva az ételt és a savakat a nyelőcsőben és a torokban. Íme néhány ötlet a bazsalikom használatára a savas reflux szabályozására.

Hozzon egy teát friss bazsalikomból, hogy megkönnyítse a reflux tüneteket, javasolja Herbs2000.com. 1 csésze, meredek 3 bazsalikom levelek 6-8 oz. Forrásban lévő víz 15 percig. Távolítsa el a leveleket és inni a teát. Ha kicsit édesebbet szeretne, használjon nyers mézet, ami szintén segít csökkenteni a savas reflux tüneteket. Ne használjon tejterméket.

Készítsen egy csésze bazsalikomos tea hozzáadásával körülbelül 12-15 leveleket egy teáskanna forrásban lévő vízhez. Hagyja 30 percig meredek. Távolítsa el a bazsalikom leveleket, és vagy az 1. lépésben leírtak szerint forró legyen, vagy hideg legyen és inni jeges tea formájában. Ha a tea túl erős, hígítson egy kis vizet. A hideg verzió nagyon megnyugtató a reflux tünetek miatt.

Használjon szárított bazsalikomot, hogy készítsen egy teát egy evõkanálot egy teásgolyóba vagy egy kis vászonzsákba, szorosan szõrve, hogy a gyógynõt megtartsa. A zsák újra felhasználható. Helyezze a teásgolyót vagy vászonzsákot, amely az internetes áruházakból, egy csésze forrásban lévő vízben és meredek, amíg a kívánt erővel nem rendelkezik. Ezt követően dobja ki a bazsalikomot.

Vásároljon vagy készítsen bazsalikomos kapszulát szárított gyógynövén savas reflux alkalmazásával. Az egészségügyi élelmiszerboltokban megtalálható, vagy kaphat online gél sapkát és egy kis rakodóeszközt, amely megkönnyíti a kapszulák feltöltését a Herbs2000.com szerint. Készítsen porot egy fűszeres vagy kávédarálóban, és töltse be a kapszulákat. Beszéljen egy gyógynövényes szakemberrel az adagolásra vonatkozó javaslatokkal az Ön igényeinek megfelelően.

Add hozzá a friss vagy szárított bazsalikomot az élelmiszerekhez, ha csak lehetséges, vagy készítsen bazsalikomos, olívaolaj keveréket a keverőben, és használjon arra, hogy szezonozza az Ön által választott ételeket, javasolja HomeRemedies.com.