Kardio a mellkasi zsírégetésre

Bár a test egy adott területéről a foltcsökkentő zsírok elképzelését mítosznak tekintik, minden olyan kardioaktivitás, amelyet a testgyakorlás során magába foglal, kapja a pulzusszámát, és segít elhárítani a kalóriákat, csökkentve a teljes testzsírt. Vannak bizonyos cardio gyakorlatok is, amelyek a mellkason többet vesznek részt, és elengedhetetlenek ahhoz, hogy beépüljenek az edzésedbe, ha a fókusz a mellkas területéről zsírt veszít. Mindazonáltal konzultáljon kezelőorvosával, még mielőtt elkezdené ezt vagy bármely edzésprogramot.

Az izmok a mellkasban

A mellkas két különböző izomkészletből áll, az úgynevezett pectoralis nagy izmokról, a nagyobb izmokról, amelyek a mellkasi izomzat többségét alkotják, a kisebb pectoralis kis izmokkal, amelyek nagyrészt az izmok alatt helyezkednek el. A mellkasi izmok fő célja, hogy lehetővé tegye a vállízület mozgását.

Kardio gyakorlási ötletek

Az edzést a cardio tevékenységek köré csoportosíthatja, mint például az ugrók, az ugrókötél, az evezés, az áramköri képzés és a kerékpározás. Ezek a gyakorlatok a felső és az alsó testet működtetik, teljes karosszériájú kalorikus égetést biztosítanak Önnek és szív-és érrendszeri előnyöket kínálnak Önnek. Induljon el egy alacsonyabb intenzitású cardio gyakorlattal, hogy felmelegítse a testét az első öt-tíz percig, majd mérsékelt vagy nagy intenzitású kardio kövesse az edzés időtartama alatt, hogy naponta maximalizálják a zsírégető hatásokat.

Hozzon létre egy edzéstervet

Az edzéstervezés fontos, hogy segítsen koncentrálni, és biztosítja, hogy eredményeket talál. Próbáljon legalább négy-öt 30 perces kardio-ülést tartalmazni minden héten, valamint két-három erős edzést. A 10-15 perces edzés utáni megnyújtás szintén fontos az edzés eredményeinek maximalizálása érdekében, de más előnyöket is kínál, beleértve a rugalmasságot, a jobb keringést és az izommerevség megelőzését az edzés után.

A változatosság a siker kulcsa

Mindig fontos, hogy időnként megváltoztassák az edzésedet, változatosságot tartva az egész fitness tervedben. Ez frissíti a dolgokat, megakadályozza, hogy unja az edzésprogramodat, segítsen a koncentráltan és érdeklődni, de segít elkerülni a fizikai lemezt. Négy-hat héttel legalább egyszer cserélje fel a dolgokat, így a rutinod mindig változik, és a tested rendszeresen alkalmazkodik, hogy maximalizálja az eredményeket.

Tegyen be súlyokat a rutinodba

Bár a testsúlyalapú gyakorlatokat általában az izomépítésre épülő ellenállóképzésnek tekintik, segíthet a zsírvesztési célok elérésében. Valójában, mivel a Nerd Fitness szakemberei azt mondják, amikor zsírégetésről van szó, a legfontosabb módszer a kardio kombinált súlyzseb. Az erőkifejtési gyakorlatok egyik fő előnye, hogy növelik az anyagcserét, és segítenek a zsírégetésnek nemcsak az edzés alatt, hanem sokáig is. Ráadásul a mellkasi izmokat célba lehet venni olyan gyakorlatokkal, mint a pados prés, a mellkasi maszk és a felhúzás, a zsírégetés és az izmok építése a mellkas területén.

Ha nem a megfelelő dolgokat helyezi a szervezetbe, még egy jól megtervezett, hatékony edzésprogrammal sem, akkor nem fogod ki ezt a zsírt. A zsír veszteségéért tartson fenn napi 500 kalóriát tartalmazó kalóriahiányt, ami azt jelenti, hogy körülbelül 3500 kalóriamennyiséget veszel, mint hetente, és egy héten belül egy hét testzsírt veszíthet el .

Diétás szempontok