Színeket viselni, hogy kevésbé égett le

Egy nap a napban élvezetes lehet, de a leégés következtében vörös és kényelmetlen maradhat. A leégés váratlanul fárasztó, de tudva, hogy a megfelelő színezéssel hogyan csökkentheti az égés megjelenését, kevésbé lesz látható a bőrpír. A megfelelő ruházat ismerete a lehető legbiztonságosabbá teheti a gyógyulást.

Bőrszín

Az Ön konkrét bőrszínének köszönhetően a ruházat és a smink színe elkerülhető. Ha sápadtsag, nagyon tisztességes és szelíd, akkor valószínű, hogy lilás alsó részekkel éget, és ebben az esetben a melegebb színeket vörösekkel és sárgákkal kell elkerülni. Ha közepes vagy sötét bőre van barna vagy olajos tónusúak, akkor vörösebb égési sérülések jelennek meg, és kerülniük kell a színeket, anélkül, hogy sok piros lenne benne, mint pl. A zöldek és a blues, mivel ezek a pattanások kiemelkednek.

Smink

Kerülje a fényes elszíneződést, a szemhéjfestéket és az ajakrúzsokat, és tartsa be semleges, természetes hangokat. Mielőtt bármilyen sminket használna, használjon gyengéd hidratálót cink-oxidos fényvédővel, amelyet a legtöbb gyógyszerraktárban talál. Használja a púder alapjait, amely megfelel a normál bőrszínnek, finoman használva. A tetejét laza bronzporral könnyed porlasztással, a pirosság elleni harcban, a nap kissé megcsókolta és áttetsző porral állítja be. A folyadék- vagy krémalapozásra visszaverődés pelyhekhez vezethet, amelyek feltörhetik és hangsúlyozzák a piros égést.

Sötétebb a jobb

A sötétebb a napégés kezelésénél, a bőrszínétől függetlenül. A fényes árnyék a pirosságot növeli, ezért kerülje el a pasztellt, a fehér vagy a neon árnyalatokat. Ez nem jelenti azt, hogy a színt el kell távolítania és feketét kell viselnie, amíg az égő nem gyógyul meg, de a választott színnek a család sötétebb birodalmában kell lennie. Például a sötét bíborvörös vagy a rózsaszín, vagy aranybarna és világos sárga.

Stílus

A napégéshez használt ruhák típusai szintén segítenek álcázás közben, miközben kényelmesen tartják. Kerülje el a szűk öltözetet, például hosszú ujjú, égő vállakkal körülzárva, felszerelve farmert, amely az égett lábakat vagy a cipőben lángra lobbanó lágy lábakat présel. A folyó hosszú ujjú vagy fedőhüvely elrejti az égést, miközben lehetővé teszi a hűtő levegő áramlását. A hosszú nadrág vagy a maxi ruha segít a lábak elrejtésében. Vagy egy könnyű pulóver, laza rövidnadrág és kényelmes flip-flop. Ne felejtsd el, hogy laza, folyékony és annyi lefedettséggel maradjon, amíg ezek az égések meggyógyulnak.