Tudod-e nyomást gyakorolni a hátfájdal?

A fájdalmak és fájdalmak, különösen hátul, sok mindennel foglalkoznak. A teljesen fájdalommentes kialakítás ötlete kissé fantázia – mindig úgy tűnik, hogy valahol fájdalmas izom van. A hátfájással járó beavatkozások rendben vannak, mindaddig, amíg súlyos károsodást nem szenved. A gyakorlat akár segíthet enyhíteni néhány tapasztalt fájdalmat. Érdemes egy lövés megváltoztatni a pushup űrlapot, vagy próbáljon hasonló gyakorlatot addig, amíg a hátfájásod el nem tűnik.

A forma beállítása

A szabványos pushup forma nagy hangsúlyt fektet a hátára, a technikájának megváltoztatása elég nagyszerű lehet az edzés befejezéséhez. A térdre esés vagy a felsõ test felemelése a kanyargások alatt kisebb nyomást gyakorol a hátára.

Alternatív gyakorlat

Ha kényelmetlenséget érez a ponyharuhák elvégzéséhez, de továbbra is a karját és a mellkasát kívánja dolgozni, akkor próbálja meg a labdát. Ez a gyakorlat lehetővé teszi Önnek, hogy feküdjön egy edzőpadon, amely teljes háttámogatást nyújt, miközben függőlegesen nyomást gyakorol a tricepsz és a mellizmok célzására.