Tudok venni acidophilus tablettákat minden nap?

Az Acidophilus – más néven Lactobacillus acidophilus vagy L. acidophilus – probiotikum. Megtalálható az acidophilus, a joghurtot és a kiegészítőket tartalmazó tejben. Különböző acidophilus törzsek vannak, és vannak olyan probiotikumok is, amelyek más nevei a Lactobacillus vagy a Bifidus-val kezdődnek. Egyes kiegészítők több probiotikus baktérium törzset vagy típust tartalmaznak. A probiotikus kiegészítők általában 5-6 milliárd aktív törzset tartalmaznak egy vagy több baktériumból.

Az Acidophilus egy előnyös mikroorganizmus, amely a vékonybélben és a hüvelyben él. Ez egy olyan baktériumtörzs, amely magas dózisok mellett lenyelve segít egyensúlyba hozni a belek mikroflóráját. Az Acidophilus és más mikroorganizmusok meglehetősen biztonságosak, mivel már léteznek a szervezetben és különböző fermentált ételekben.

Naponta, az 1-22 milliárd szervezetet tartalmazó acidophilus-kiegészítők a minimálisnak tekinthetők a bél mikroflóra egészségének fenntartásához. A szükséges acidophilus mennyisége az egyéntől függ, az egészséges baktériumok és a bélben lévő káros baktériumok egyensúlya alapján. Vegye figyelembe, hogy a fény, az oxigén, a hő és a nedvesség veszélyezteti a acidophilus-kiegészítők tartalmát, ezért tartsa őket hűvös, sötét helyen, hogy megőrizzék a szervezet életét.

Kutatásra van még szükség annak tudatosítására, hogy a acidophilus hatásossága és biztonsága különböző körülmények között fennáll. A MayoClinic.com szerint pozitív eredmények mutatkoztak a kis acidophilus hatékonyságának tanulmányozására a japán cédrusporra adott allergia kezelésében. A MayoClinic.com azt is állítja, hogy több tanulmány kimutatta, hogy a acidophilus segít a bakteriális vaginosis és hasmenés kezelésében felnőttek, utazók és gyermekek kezelésében. Az Acidophilust egészséges felnőtteknél is használják orális tompító gomba kezelésére. Az Acidophilus nem ölte meg a gombát, hanem egészséges, hasznos baktériumokat termeszt, hogy ellensúlyozza a gombát.

Ne szedje a acidophilust, ha megromlott immunrendszere, bélrendszeri károsodása vagy baktériumok túlterhelik a belekben. Ha rákos kemoterápiát vagy immunszuppresszánsokat szed, mert szervátültetésen esett át, a acidophilus veszélyeztetheti a vérét baktériumok hozzáadásával vagy fertőzés kialakulásához. Az Acidophilusról azt is jelentették, hogy égési sérülést okoz a hüvelyben és a gázban vagy kellemetlen érzésben. A gáz vagy a hasi kellemetlenség rendszerint elhasad a folyamatos használat során. Az Acidophilus is okozhat hasi kellemetlenséget, ha laktóz-intoleráns.

A Health Canada kutatást végzett a acidophilus és más probiotikumokról, megállapítva, hogy a Bacillus cereus vagy a Bacillus clausii CNCM MA23 / 3V és a CNCM MA66 / 4M, a Lactobacillus plantarum CNCM MA40 / 5B-p és a Bifidobacterium dentium bizonyos probiotikumok, amelyeket a biztonság kockázatokat. Az ilyen és más probiotikumokkal kapcsolatos biztonsági kockázatok potenciálisan betegséget és antibiotikum-rezisztenciát okozhatnak.

Acidophilus meghatározva

Napi Acidophilus az egészségért

Feltételek Az Acidophilus használatos

Ha nem használ Acidophilust

Nem biztonságos probiotikumok